Ett presentkort med
stort värde för många!

Vi ska vara helt ärliga. Vår bransch har aldrig varit med om något liknande. Men samtidigt tror vi att det kommer något riktigt bra efter allt detta. Och att det inte är allt för långt bort!
Därför har vi tagit fram ett nytt presentkort – Dubbelt Upp! Köper du för 500 kronor, blir värdet 1000 kronor, 2000 blir 4000, och så vidare. Vi dubblerar alltså värdet. Den bästa dealen sedan starten av ESS nere på Ystad Saltsjöbad för 12 år sedan.

Köp dubbelt upp här >

Bunkra med presentkort, så dubblerar vi värdet!

Efter att du hamstrat Lambi och linguini, är det dags att fylla på med upplevelser. För när hela världen känns osäker, är det ännu viktigare att försöka njuta av det lilla i vardagen. Därför skapade vi ett presentkort som har ett stort värde för både dig och oss. Support now – Enjoy later!

Win! Vad gäller presentkortet på?

• Presentkortet gäller på ordinarie pris och kan nyttjas både för ditt företag och privat.
• Gäller endast nya bokningar på helgfria vardagar (alltså även fredag till lördag – woohoo), för det är då vi behöver lite extra kärlek.
• Det gäller på hotellupplevelser på 7 olika destinationer och är giltigt i 6 månader
• Alltså, Ystad Saltsjöbad, Villa Strandvägen, MJ’s, Hotel Pigalle, Hotel Bellora, Falkenberg Strandbad och Steam Hotel.
• Gäller på ordinarie paketpriser, logi, spaentré och spabehandlingar, konferens, möten och kickoffer, samt mat på restaurang som bokas i samband med logi.
• Gäller ej spaprodukter eller i våra hotelshoppar
• Gäller ej restaurangbesök utan övernattning inbokad
• Du missade väl inte att det även gäller på konferenser och möten?

Så om ni planerar er nästa kickoff när allt lagt sig lite, så är det nu ni ska passa på!

Om värdet är det dubbla för dig, så är det mångfalt större för oss och hela vår bransch.

Tack för att du vill hänga med, så ses vi snart. Varma vinkningar!

VÄNNERNA PÅ ESS

Support now – Enjoy later!

Och du, vi glömde inte denna viktiga lilla bit av information: Väl på plats hos oss gör vi allt som Folkhälsomyndigheten och Regering rekommenderar för att hålla god hygien, och såklart mycket mer än så. Vi har extra städrundor, tillgänglig handsprit, fokus på kontaktytor som t.ex. badrum, dörrhandtag, lamp- och hissknappar och nyckelkort. Vi vill också försäkra er om att alla fina medarbetare ni får möta hos oss är friska och krya. Men det är givetvis inget nytt.

Har du några symtom så väntar du såklart med att komma och besöka oss.Nationella numret 113 13 ringer du vid frågor om Corona, Vårdguiden 1177 om du inte mår hundra och på Krisinformation.se finns senaste nytt om alltihop. Och det här Facebookinlägget tycker vi ger en bra bild av både allvaret såväl som vikten av att inte gripas av alltför stor rädsla.

Vi ses! Snart hoppas vi.