11 unika hotell och 1 online-destination

Det finns alltid något att fira!

Jacy’z Hotel & Resort, Göteborg

Jacy’z tar plats i den över 100 meter höga skrapan i Göteborg. Bakom den kaxiga glasfasaden är fokus din upplevelse och utbudet av restauranger, barer och aktiviteter är stort.

Falkenberg Strandbad

En resort helt enkelt. Utomlands, semester, njutning, gastronomi, beach club och Sveriges bästa pool- och sparesort är andra ord som  beskriver Strandbaden och som vi är stolta över. Göteborgarnas Hamptons sa någon häromdagen.

Ystad Saltsjöbad

På Skånes vackraste kust på Österlen precis vid stranden ligger Ystad Saltsjöbad. Havsnära, charmigt och klassiskt. Strand, aktiviteter, fantastiska vyer, pooler, långa frukostar, oförglömliga middagar, allt i underbara omgivningar.

The Steam Hotel, Västerås

Steam Hotel är ett ångkraftverk från 1917, en plats där nya historier skapas. 18 våningar av industriromantisk stil vid Mälarens strand som andas historia, energi och hopp! 

Ellery Beach House, Stockholm

Välkommen till Ellery Beach House – Stockholms enda Beach Resort. Citylivet känns långt borta i det lantliga landskapet längst ut på Elfviks udde på Lidingö.

Bellora, Göteborg

Avenyns mest italienska hotell väntar på dig med blommiga rum, pizza och glass, lantfrukost extra allt, blommor, grönt och skönt! Välkommen till en härlig smältdegel av doft, ljud, rörelse och smaker!

MJ’S, Malmö

Med villkorslös kärlek för staden Malmö har vi skapat en egen värld där det blommar året om, flamingos bor i badrummen och där du kan sitta ute på vår innergård och äta middag oavsett väder.

Villa Strandvägen, Ystad

Stig in i vår sekelskiftesvilla med värdshuskänsla och känn dig som hemma! Villa Strandvägen välkomnar dig med öppna armar och ger dig en personlig och intim upplevelse med mat och dryck i fokus.

Marienlyst, Helsingör

Vad sägs om att byta ut vardagen mot oändligt hav, varma pooler, spa, underbar mat och ett supermysig hotellrum? We’ve got you. Åk söderut till Marienlyst Strandhotell, vår danska pärla i Helsingör.

Fyri Resort, Hemsedal

Bland bergstoppar och natur lika vacker sommar som vinter, på Skandinaviens mest levande skidort Hemsedal, hittar du Fyri Resort!  Destinationen med aktiviteter året runt.

Pigalle, Göteborg

Pigalle är den lilla vardagsflykten till något stort och oväntat. Ett litet äventyr fyllt av överraskningar – på rummet, vid matbordet eller i receptionen, en salig och härlig blandning av dofter, musik och människor!

Home of ESS

Bring that hotel feeling home – här kan du klicka hem någon awsome inredning från någon av våra fysiska hotelldestinationer. Lös in ditt presentkort till ett belopp att handla för i Home Of ESS shop!