Pan-American grill

Med influenser från Nord- och Sydamerika som märks i både maten och drycken, är restaurangen Barabicu en populär mötesplats för Göteborgs medvetna lokalbor.

En hyllning till både eld och hav

Beläget precis bredvid kanalerna mitt i centrum, i en mysig och unik miljö med en internationell känsla. Förvänta dig dimmat ljus, bra musik, kreativ mat och fantastiska drinkar. Restaurangens lekfulla meny är en hyllning till både eld och hav med perfekt grillat kött i sällskap av svenska råvaror i form av fisk, skaldjur och grönsaker. Kombinera med barens ljuvliga och perfekt mixade drinkar för den ultimata upplevelsen och missa inte att besöka den livliga terassen på sommaren.

ESS Group är inte grundare av Barabicu och driver inte heller verksamheten. Vi är enbart en stolt delägare som står vid sidan om och entusiastiskt hejar på det fantastiska teamet på plats.

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.
Book your stay here