Den perfekta mixen av nattklubb och hemmafest

Gillar du Göteborgs bästa sommarklubb Port du Soleil? Klart du gör! Då kommer du garanterat att älska 8ight som drivs av samma passionerade gäng.

Endast gästlista

8ight är klubben med gästlista som erbjuder den perfekta mixen av nattklubb och hemmafest. Belägen mitt på paradgatan Avenyn, välskött och lyxigt, samtidigt mysigt och fullt av härliga människor som är på sitt bästa festhumör. Välkommen att boka bord och avnjut lite champagne i de inbjudande sofforna innan ni styr stegen mot dansgolvet där några av de bästa DJ:s spelar helt grym musik.

ESS Group är inte grundare av 8ight och driver inte heller verksamheten. Vi är enbart en stolt delägare som står vid sidan om och entusiastiskt hejar på det fantastiska teamet på plats.

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.
Book your stay here