Avslappnad lyx på Västkusten

Beläget på vackra Skrea strand, endast en timmes bilfärd från Göteborg, hittar du Falkenberg Strandbad. Framröstad till Sveriges bästa mötesplats och spa, bjuder detta eleganta och havsnära hotell på avslappnad lyx för alla. Ta med kollegorna, familjen, bästa vännerna, din käraste – eller allihop.

Resort, strandklubb och mötesplats

Benämns ofta som “Göteborgarnas Hamptons” och ja, det strandnära läget är fantastiskt och absolut, vi har vunnit mängder med priser, men egentligen handlar Strandbaden bara om en sak. Det handlar om att ta läget, den lyxiga spaklubben, restaurangerna som serverar nordisk och fransk mat, de fantastiska mötesfaciliteterna och de mysiga rummen och skapa en plats där du mår bra, oavsett om du är här med din kompis, partner, familj eller företag.

Konferens och möten på Falkenberg Strandbad

Ta med ditt team på en konferens till Sveriges bästa mötesplats och kombinera ett fantastiskt strandnära läge med den senaste tekniken, endast en timme från Göteborg.  Kolla in bilder här!

Ett möte eller en konferens på Strandbaden handlar om så mycket mer. Det börjar redan i planeringsfasen då vår fantastiska personal kommer att göra allt för att se till att ditt möte blir över förväntan. Med 11 flexibla mötesrum, varav den största håller 300 personer, alla med den senaste tekniken och lokaliserade i en kreativ och inspirerande miljö, så är möjligheterna oändliga. Nämnde vi att majoriteten av våra konferensrum också har en fantastiskt vacker havsutsikt?

Men konferenser handlar inte bara om jobb, det är minst lika viktigt att ha kul och vi kommer gärna med idéer om relevanta aktiviteter för ditt team, oavsett om målet är att jobba på teamwork, lärande, smaklökarna eller bara hitta på någonting kul utanför kontoret. Avsluta en produktiv dag på The Retreat Club, våran lyxiga spaklubb, framröstad till Sveriges bästa. Simma några längder i poolen, värm dig i champagne bubbelpoolen, smält dagens intryck i bastun, sippa på en uppfriskande cocktail i spa-baren och slappna av i vårt mysiga orangerie. Eller varför inte ta ett uppfriskande dopp i havet?

  • Strandnära läge med fantastisk havsutsikt

  • Vacker lobbybar med mysig öppen brasa

  • The Retreat Club – Sveriges bästa spa!

  • Exklusiva och flexibla konferensrum

  • 2 restauranger som serverar nordisk och fransk mat

  • 1 timme från Göteborg, 30 minuter från närmaste flygplats

“We’ve had a number of meetings and major kick-offs at Falkenberg Strandbad and are super pleased. The view, the lovely atmosphere and the personal touch is what makes me want to return”.

Kristian Elvefors, CEO Volvo Cars Sweden

”At Serneke we’ve have had kick-offs and meetings at several of ESS Group’s hotels such as Falkenberg Strandbad and Steam Hotel. Ess Group has an entrepreneurial foundation and a professional approach that we appreciate and it’s a pleasure working with partners who like to think differently and walk that extra mile. The unique surroundings of the hotel are welcoming and inspire visionary thinking.”

Ola Serneke, CEO and Founder Serneke

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Book your stay here

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.