Välkommen till vår medlemsklubb – Friends of ESS.

Våra medlemmar jagar inte poäng eller fria nätter.
Friends of ESS handlar om att vi vill veta mer om vad du gillar och vad du tycker om oss.

Som medlem vill vi kunna bjuda dig på upgrades och det där lilla extra i precis rätt läge, att verkligen se och förstå dig och att leverera service långt utöver det vanliga. Naturligtvis står du överst på listan när vi berättar om nya hotell, deals och nyheter.

Vi tror att du som medlem gillar samma saker som vi gör. Om du är rätt för oss så är vi rätt för dig.

Ansök här

Vänner för livet – klicka!

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

LEDIGA TJÄNSTER

Kontakta oss

Har vi lyckats inspirera dig? Vi skulle vilja veta vad du tycker och finns här för att svara på dina frågor. Vi brinner för det vi gör och vill hjälpa till med allt vi kan. Slå oss en signal eller skicka ett mail! Är du intresserad av våran story eller letar du efter en specifik person på ESS Group? Klicka här för att läsa mer om oss.

Business & Meetings:

Maila oss: meeting@essgroup.se

ESS Group
Vasagatan 54
411 37 Göteborg

Boka din vistelse!

Vill du att vi kontaktar dig?

Boka din vistelse här!