Let’s celebrate!

Hej! Om två månader fyller du år och vad passar inte bättre än att fira med oss?

Falkenberg Strandbad

Fira din b’day med tropiska vibes på Strandbaden! Hos oss är varje dag värd att fira, men givetvis lite extra när just du fyller år. Vi vill ge dig en riktigt grym present också såklart. Så här får du en skön rabatt på 300kr till din nästa bokning – för du vet ju bäst när och hur du vill fira din födelsedag! Sen står vi för att leverera rätt stämning med palmer, sammetslena pooler, svalkande drinkar och hoppvänliga hotellsängar.

Boka Falkenberg Strandbad här

Home of ESS

Hurra hurra, vi firar din kommande födelsedag med 20% off på hela sortimentet!

Köp det du vill ha från önskelistan och duka upp med på kalaset.
Hoppas du hittar något som är lika magiskt som du! Let’s go shopping!

Använd koden CELEBRATE på vår site.

Till Home of ESS

MJ’s

Det är din speciella dag, darling! Vi vill ju ta varje tillfälle att strö lite glitter över dig men på din födelsedag känns det ju extra speciellt..!

Ett större rum, glansiga ballonger eller en lite extra treat på rummet när du kommer för att fira?

Då trycker du enkelt in koden “CELEBRATE” när du gör din rumsbokning så vet vi att du är här för att fira! Och så kan vi göra det riktigt fint för dig på din stora dag!

Boka MJ’S här

Steam Hotel

HAPPY BDAY! Vi vet att vi är lite tidiga men vi är i alla fall först. Vi har den perfekta presenten till dig – alla vet att bäst presenter ger man sig själv!

En födelsedag är allvarliga saker och vi tar extra allvarligt på att just du fyller år. Endast det bästa är gott nog och därför vill vi ge dig en födelsedagspresent i form av 30% off på alla paket med ankomst söndag-torsdag.

Använd den för att fira din dag eller använd den för att bara ha en riktigt härlig vistelse, oavsett vilket så ser vi fram emot att ha dig här 💗

Boka Steam Hotel här

Villa Strandvägen

I sann födelsedagsanda tycker vi att du ska unna dig något riktigt gott till din födelsedag!

Om du frågar oss så står en vistelse på Villa Strandvägen högst upp på önskelistan, givetvis.

För vem vill inte ha en välsmakande och mysig födelsedag att minnas länge?

I ditt paket från oss ligger en rabatt på 20% till din nästa bokning! Oavsett om du besöker oss för att fira din födelsedag eller sparar den till ett tillfälle då du helt enkelt bara vill unna dig en härlig hotellupplevelse – med värdshuskänsla!

Boka Villa Strandvägen här

Ystad Saltsjöbad

Snart är det dags att fira! Om du unnar dig ett besök hos oss bjuder vi dig och ditt sällskap (max 6p) på vår takterrass – Rooftop by Lido i 2h. Här får ni en alldeles egen rooftop med härligt häng, bastu, jacuzzi och inte minst – Ystads bästa utsikt över havet uppe på utkiksplatsen. Varför inte välja till att fylla upp kylen med gott att dricka? Och så kan ni såklart beställa upp mat. Allt för en riktig takfest, helt enkelt!

Maila oss på booking@ysb efter att du har bokat och ange ”CELEBRATE” så fixar vi överraskningen.

Boka Ystad Saltsjöbad här