Not like home. At all.

Ett lyxigt boutiquehotell i hjärtat av Göteborg.

Far from everyday.

Alla våra utrymmen och sextio rum är inspirerade av 1920-talets Europa. En fin-di-sieclé upplevelse, anpassad efter nutiden. Stig in i Bar Amuse, receptionen och lobbybaren. Avnjut ett glas vin eller champagne medan vi förbereder ert rum. Vi erbjuder speciellt utvalda lokala och utländska charkuterier och ostar. På fjärde våningen ligger Restaurant Atelier, där vi serverar organisk och lokal mat för en internationell smakupplevelse.

Konferens och möten på Hotel Pigalle

Bästa affärshotellet i Sverige. Kolla in bilder här!

Vår affär går ut på att skapa annorlunda affärer. Hotel Pigalle är inte ett traditionellt hotell. Visionen är att skapa en destination långt ifrån det konventionella och ge dig en ny, lyxig upplevelse. Vi står för proffsighet och passion och tror på hållbara råvaror och långsiktiga relationer. Vi är oerhört stolta över att ha vunnit Scandinavian Service and Quality Award för Bästa Affärshotell i Sverige 2017. Som en affärspartner välkomnar vi dig till våran destinationsfamilj och jobbar hårt för att ge dig en personlig upplevelse.

Bibliothèque är vårt exklusiva, avslappnande och mångsidiga studiorum, perfekt för ett intimt kreativt möte eller en skräddarsydd privat middag med våran fantastiska personal. Rummet har plats för 12 sittande deltagare men kan hålla upp till 25 stycken stående personer vid workshops och cocktailpartyn och är utrustad med alla nödvändiga tekniska tillbehör som behövs för presentationer, filmvisningar och möten. Vi erbjuder flera olika paket för att du ska kunna välja det som passar just dig, alltid med en dedikerad servicevärd som ser till alla era behov.

  • Beläget mitt i hjärtat av Göteborg

  • 81 rum – alla unika i stil och storlek

  • Restaurang i världsklass som serverar den bästa lokala maten

  • Bibliothèque – perfekt för ditt möte eller event!

  • Vunnit pris för Bästa Affärshotell i Sverige

  • Underbar takterass

Thank you for a great conference experience yesterday! I’ve probably been to most conference facilities in western Sweden and for once I just felt WOW! Fantastic and inspiring meeting room, all food was top-class (we were so full we could barely walk afterwards) and great service. An extra plus for the presentation we received when we arrived. You’ve really succeeded with your Bibliothèque.

Sara Bondeson, Board Assistant Vinn Group

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Book your stay here

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.