Benvenuti in famiglia!

Kliv av Göteborgs huvudgata Avenyn och kliv in i Belloras glädjefyllda, fartfyllda och vänliga atmosfär. Bellora är en hyllning till livet och allt vi älskar med det – människor, läcker mat, fantastiska viner, musik, cityliv och nya upplevelser.

En smak av Italien

Inspirationen för interiören och miljön på Hotel Bellora kommer från den italienska rivieran och Felinis “La Dolce Vita”. De 7 våningarna har alla sitt egna tema och de 97 hotellrummen är skapade för att ditt besök ska vara mysigt, bekvämt och ja, oförglömligt. De passionerade kockarna på våran populära Ristorante använder sig av traditionella italienska ingredienser, ofta på ett icke-traditionellt sätt och alltid med mycket omtanke och de bästa råvarorna. Menyn består av kalla och varma mellanrätter och delikata, autentiska napolitanska pizzor gjorda av surdeg från Sicilien. Under sommarhalvåret kan du passa på att njuta av en drink och sockervaddsfärgad solnedgång på vår takterass Cielo, utnämnd till en av världens fem bästa takbarer.

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Book your stay here

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.