Normal is boring

Sommarklubben Port Du Soleil strävar efter att erbjuda en spektakulär upplevelse – de bästa vibbarna från Ibiza och Miami i hjärtat av Göteborg.

Not an ordinary nightclub

Port du Soleil tar plats på Trädgår’n i centrala Göteborg, en lokal som erbjuder mingel både inomhus och utomhus, flera stora barer, ett gigantiskt dansgolv och läcker mat. Med en fantastisk blandning av lokala artister och världskända internationella DJ:s, tillsammans med underhållning i världsklass, såsom dansare, underhållare, rekvisita och det bästa ljus- och ljudsystemen, jobbar Port Du Soleil teamet på att erbjuda ett internationellt koncept med glädje, exklusivitet, lekfullhet – en nattklubb långt ifrån det ordinära! Och med över 200.000 besökare under sommarsäsongen 2018 kan man hävda att de har lyckats.

ESS Group är inte grundare av Port Du Soleil och driver inte heller verksamheten. Vi är enbart en stolt delägare som står vid sidan om och entusiastiskt hejar på det fantastiska teamet på plats.

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.
Book your stay here