Välkommen till en ny historia!

18 våningar och 100 år gammalt, 15 meter från strandkanten, 227 rum i industriromantisk stil, rooftop-restaurang, takbar, 800 kvm stort spa, mötesrum, Sveriges enda actionbad och med utsikt över Mälaren. Låt Steam väcka alla dina sinnen och förtrolla dig.

Vi bygger inte hotell

När vi startade Steam Hotel byggde vi inte 18 våningar vid Mälarens strand, inga 227 rum, inte ett 800 kvm stort spa, ingen rooftop-restaurang med hisnande utsikt, inte ett konferensrum med plats för 550 gäster, inga barer och ingen utomhusterrass med pool. Vi byggde en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för dig som inte nöjer dig med bra. En speciell plats för människor som längtar efter det spektakulära.

Konferens & möten på Steam Hotel

Håll ditt nästa möte i en unik, personlig och inspirerande atmosfär – endast 55 minuter från Stockholm och Arlanda. Kolla in bilder här!

Glöm allt du tidigare förknippat med ordet konferens, för denna gången har vi skapat någonting som är olikt allt du tidigare upplevt. På ESS Group har vi en vision om att vi vill göra allt lite annorlunda, på vårat sätt. Vårt mål är inte att bygga ett till hotell, vi vill snarare skapa en destination, en plats som berör och väcker känslor. De senaste åren har vi gjort precis detta med Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad bland annat. Två destinationer som vid flera tillfällen har kallats för både Sveriges och Europas bästa mötes- och resortdestinationer. Det är dags att använda all den erfarenhet som vi har samlat på oss och sprida den vidare till mötesupplevelsen på Steam Hotel.

Med en stor dos av passion, en ständig längtan efter innovation, mängder med viljekraft och en lagom touch av galenskap skapar vi oförglömliga möten, där det finns plats för kreativitet på hög nivå, där relationer utvecklas och vårdas. I våra moderna mötesrum i varierande storlekar finns givetvis allt du behöver. Detta inkluderar den modernaste tekniken, restauranger, barer och spa med utsikter över sjön. Men vi har också det där lilla extra, det som sitter i detaljerna, det som skiljer bra från förstklassig eller helt okej från spektakulärt. Besök oss och upplev det själv!

  • 18 våningar och 227 rum med enastående vyer
  • 5 barer and 3 restauranger med lyxig service
  • Voltage Lounge Spa Club & gym
  • Sveriges mest exklusiva konferensrum
  • Sveriges enda actionbad vägg i vägg
  • Endast 55 minuter från Stockholm och Arlanda flygplats.
  • 10 min från Västerås Centralstation

“Would like to convey my most warmest greetings to your staff at Steam Hotel, this was the best conference we’ve ever had!”
Atle Andersen CEO, Viron Media AB

“The high ambition level on interior and aesthetics is reflected in the delivery of service, food and overall experience for us as guests.”
Carl Henric Wallblom CEO
Lesley Cosmetics AB / Mary Kay

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Book your stay here

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.