Viva la grill!

Förbered er på en färgexplosion på den här Sydamerikanska restaurangen där fokus är drinkar och mat som hyllar dina smaklökar och får dig att le!

Un poco loco

Tranquilo är den ursprungliga Sydamerikanska restaurangen i hjärtat av Göteborg. En plats dit man går för att äta, dricka och dansa. Maten är inspirerad av nationalrätter från Brasilien, Peru, Argentina och Mexiko och är tillagad med kärlek och Tranquilos egna smak – “Nuevo Latino”. När gästerna har ätit upp, försvinner borden på ett magiskt sätt och restaurangen omvandlas till ett salsadansgolv fullt av människor från världens alla hörn!

ESS Group är inte grundare av Tranquilo och driver inte heller verksamheten. Vi är enbart en stolt delägare som står vid sidan om och entusiastiskt hejar på det fantastiska teamet på plats.

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.
Book your stay here