En oas mitt i storstaden

I en avslappnad och skön miljö, samtidigt mitt i centrala Göteborg, ligger Villa Johanneberg, en vacker patriciervilla perfekt för en konferens, bröllop eller fest.

En villa med oändliga möjligheter

Med en förtrollande trädgård och en underbar interiör är Villa Johanneberg den perfekta platsen för nästan alla typer av sammankomster eller firanden. Villans övervåning är perfekt för affärsmöten, då det finns konferensrum som passar grupper med upp till 30 personer. Här finns även mindre rum som är utmärkta för mer intima möten. Bottenvåningen erbjuder plats för större grupper och här finns plats för nästan 110 konfererande personer. Alla våra rum är givetvis utrustade med modern luftkonditionering och den senaste tekniken. Vid fint väder är den bedårande trädgården eller en av de stora terrasserna de självklara valen för en fika eller lunch. Vår största sal är också perfekt för att kombinera en eftermiddagsfest med lite mingel eller en stadig middag efteråt. Vår erfarna personal hjälper till med alla detaljer så att upplevelsen blir precis som ni vill ha den.

ESS Group är inte grundare av Villa Johanneberg och driver inte heller verksamheten. Vi är enbart en stolt delägare som står vid sidan om och entusiastiskt hejar på det fantastiska teamet på plats.

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.
Book your stay here