Sammanstråla i en unik miljö

Endast tio minuters promenad från Svenska Mässan och Liseberg i centrala Göteborg, ligger Villa Odinslund med dess fantastiska trädgård. Här erbjuds mötes- och konferensfaciliteter i toppklass för både små och stora företag, i en helt unik miljö.

Konferensmöjligheter i toppklass

En gång hem till familjen Kobb, idag en noggrant renoverad villa i unik miljö – perfekt för konferenser, affärsluncher, bröllop och firanden.

På villans övervåning finns mötesrum för grupper upp till 30 personer, såväl som lite mindre rum för mer intima möten. Är ni en större grupp som vill mingla eller äta middag efter konferensen, så är vår största sal perfekt. Vid fint väder är den lummiga trädgården eller en av de stora terrasserna toppen för en fika eller lunch. Självklart är alla våra rum utrustade med modern teknik, för att möta alla era behov.

ESS Group är inte grundare av Villa Odinslund och driver inte heller verksamheten. Vi är enbart en stolt delägare som står vid sidan om och entusiastiskt hejar på det fantastiska teamet på plats.

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.
Book your stay here