Välkommen till Villan vid havet

Villa Strandvägen, byggt 1899 och designat av Peter Boisen, stoltserar med sju rum i en romantisk och nutida stil med exklusiva material för den som letar efter det där lilla extra, oavsett om ni är två personer eller en större grupp. Se fram emot en unik atmosfär, bara 100 meter från havet.

En hemtrevlig upplevelse

Låt oss bjuda in er till vårt varma kök med runt 40 stycken sittplatser, där du kan känna dig som hemma. Se på när vårt passionerade team skapar magi och njut av en middag lagad på de bästa lokala råvarorna och smakerna som säsongen erbjuder.

Konferens och möten på Villa Strandvägen

Den perfekta platsen för ett lite mindre, mer intimt och exklusivt möte eller konferens. Kolla in bilder här!

En konferens eller möte på Villa Strandvägen är något helt annorlunda, här kan du förvänta dig en unik upplevelse som innehåller så mycket utöver det vanliga. Villans konferensrum med den senaste tekniken och en kapacitet på upp till 10 personer är perfekt för mindre, mer intima möten. På restaurangen, som håller 30 personer, kan du njuta av kvalitetsmat med lokala råvaror.

Varför inte boka villan och få njuta av 7 exklusiva rum, varav 6 av dem kan användas som dubbelrum, den lummiga trädgården med pool, golfbilar, cyklar och privat parkering såväl som tillgång till Ystad Saltsjöbads prisbelönta spa endast 200 meter bort? Kort och gott, på Villa Strandvägen har du förutsättningarna att hålla en konferens i en klass för sig.

  • Exklusivt havsnära gourmethotell

  • Konferensrum perfekt för det småskaliga mötet

  • Tillgång till Ystad Saltsjöbads prisbelönta spa, 200 meter bort

  • Lummig och privat trädgård

  • Hyr hela villan – 7 mysiga rum inkluderade

“The concept of ”renting the whole Villa” is an unbeatable meeting or kick-off concept. A couple of days in extraordinary surroundings with magical food was absolutely wonderful. Also, getting access to all the parts of the Ystad saltsjöbad resort was a real bonus. We love Villa Strandvägen!”

Patricia Hillhammar – CEO and Founder Studio Epic

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Book your stay here

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.