Historisk pärla vid havet

Mitt på en vacker sandstrand smyckad med färgglada strandstugor och med utsikt över tallskog och vårtbjörk, hittar du Ystad Saltsjöbad, ett hotell som dateras tillbaka så långt som till 1897. På den tiden ett klassiskt hotell vid havet, idag ett av Sveriges och Europas ledande spa- och konferensresorter.

En plats att minnas

Endast 50 minuter från Malmö och en timme från Köpenhamn, belägen mitt på Sydsveriges vackraste strand, finns en liten bit av paradiset. Ystad Saltsjöbad kommer alltid att ha en speciell plats hos ESS Group, då det var här vår resa startade år 2007. Vi har jobbat hårt på att bygga en destination med de bästa konferensfaciliteterna, vår pool club Lido Club & Spa och att skapa en gastronomisk upplevelse på våra två hyllade restauranger med mat gjord på de bästa lokala råvarorna. En destination som är lika trevlig att vara på med kollegorna under den kallaste svenska midvintern som på familjesemester under den varma och soliga sommaren. En plats man vill återvända till.

Konferens och möten på Ystad Saltsjöbad

Fyll din nästa konferens med inspiration och kreativitet med havsnära faciliteter, allt du behöver och lite till – endast 50 minuter från Malmö och 1 timme från Köpenhamn. Kolla in bilder här!

På Ystad Saltsjöbad vet vi att varje företag är unikt, såväl som varje möte och konferens som vi arrangerar. Vi tror på att göra affärer lite annorlunda och med 13 moderna och flexibla mötesrum, varav en stor del av dem blickar ut mot havet och där det största rummet håller över 300 personer, kan vi skapa de perfekta förutsättningarna för ditt team.

De bästa mötena är när man ser resultat, men vi pratar inte bara siffror, utan också om att vårda relationer, växa som team och att skapa minnen. Vi tror att det är det lilla som räknas och det är snarare resultatet av detaljerna som skapar den riktiga framgången. På Ystad Saltsjöbad inkluderar detta naturligtvis den senaste tekniken, fantastisk mat, eleganta barer, mysiga rum och ett spa med havsutsikt, men också passionerad personal som gör det där lilla extra för dig, en magnifik miljö och det där lilla je ne sais quio som bara Skåne erbjuder.

  • 139 mysiga rum i marin stil

  • Belägen mitt på Ystads vackraste strand

  • Spa i världsklass med underbar havsutsikt

  • 13 exklusiva och varierande konferensrum

  • 2 restauranger med de bästa lokala råvarorna

  • 50 minuter från Malmö, 1 timme från Köpenhamn

”At Nudie Jeans Co we’ve had a few of our kick-offs at ESS hotels – A few years ago we were in Falkenberg and now at Ystad Saltsjöbad, both two really amazing places but I want to pay som extra attention to the service. That’s what I take with me from both. After all, it’s the people who make the difference. The exterior attracts but it’s the inside that counts in the long run.”

Palle Stenberg Founder & Partner Nudie Jeans Co

“If you want to make sure your conference is a success – choose Ystad Saltsjöbad! High-quality food, also for larger groups. Great staff, enthusiastic and always going that extra mile! My warmest recommendations!”

Anna Sabelström Holmberg, Partner Deloitte

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Book your stay here

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.