All day-dining med en twist.

Välkommen till Zamenhof! En plats fylld med det vi älskar mest. En lyxig dive-bar, en smoker, ett spelrum, pingisbord, arkadspel, poké bowls och öl på fat. Zamenhof är tre olika ställen i ett. Men alla är lika varma och roliga.

Tre ställen i ett

Beläget i Göteborg precis vid Järntorget och hamnen, välkomnar Zamenhof alla. Vi älskar mat och självklart serverar vi lunch såväl som sen middag. Vill du ha frukost på en lördag? Inga problem! En drink med vännerna eller en snabb pokébowl i farten? Inga problem vännen! Zamenhof är tre ställen i ett. Café Gazette är öppet hela dagen. Lunch, middag och kvällsmat. Mayday är den perfekta platsen om du älskar pokébowls. Sist men inte minst, The Silver Lining, öl på fat och mängder av high fives! Fyllt med pingisbord och grymma arkadspel. Vi hoppas att få se dig där!

ESS Group är inte grundare av Zamenhof och driver inte heller verksamheten. Vi är enbart en stolt delägare som står vid sidan om och entusiastiskt hejar på det fantastiska teamet på plats.

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.
Book your stay here