MJ’s is life

MJ’s föddes ur en villkorslös kärlek för Malmö och med en önskan om att skapa någonting som vi kände saknades, något som skulle få våra gäster att tappa hakan, och sist men inte minst, något som staden kunde vara stolt över. En plats där vi själva skulle vilja hänga, oavsett om det är med våra kompisar, kollegor, familj eller affärspartners. En plats där både dörren och sinnen står öppna. En social mötesplats där vi alla kan få vara oss själva.

Your urban oasis, created by friends

Vår ambition är att ge intryck, röra om känslor och ja, förvåna dig helt och hållet. Du som är gäst på MJ’s kommer alltid att inkluderas, för vi vill ju lära känna dig! Självklart har vi vackra rum med superbekväma sängar men vi är inte bara ett hotell. Ja, vi serverar urgod mat gjord med kärlek, men vi är inte bara en restaurang. Vi blandar definitivt fantastiska drinkar, men vi är inte bara en bar. MJ’s is life!

Möten & Konferens på MJ’s

Ta ditt nästa möte till en helt ny nivå i en fantastisk, kreativ och inspirerande miljö i hjärtat av Malmö.  Kolla in bilder här!

Glöm allt du tidigare förknippat med ordet konferens. En konferens eller ett möte på MJ’s är alltid något utöver det vanliga. Fantastiska, inspirerande och roliga faciliteter med den senaste tekniken väntar. Och när vi säger roliga, så menar vi bokstavligt roliga. Du kommer att skratta och du kommer att dansa. Kanske ta en drink eller två. Det blir definitivt bubblor och flamingos. På ESS Group har vi en vision om att alltid göra saker lite annorlunda – på vårt sätt. Vårt mål är att aldrig bygga ytterligare ett hotell, utan att skapa en helt ny destination, en plats att minnas och att drömma om. Något som har varit våran filosofi redan från Ystad Saltsjöbad till Falkenberg Strandbad, Steam Hotel och nu MJ’s.

Låt oss presentera The Flower Garden, The Pink Parlour och The Velvet Nest – våra tre urläckra mötesrum, som får plats med allt från 10 till 40 personer. Vi gillar att se på dem som ett motgift till alla dina kontorsmardrömmar: glada, varma, originella men samtidigt funktionella platser som hjälper er i skapandet av er nästa magnifika idé. Den senaste teknologin finns givetvis tillgänglig, men varför inte ta mötet till nästa nivå genom att ha en karaokemaskin, en egen DJ eller en drinkvagn? Eller varför inte bara ta över hela stället, alla våra rum, restaurangen, barerna och personalen? Japp, på MJ’s är allt möjligt.

  • 68 rymliga och mysiga rum
  • Malmös bästa bar
  • Fantastisk mat gjord med kärlek i vår gröna oas
  • Urläckra mötesrum som triggar skratt och kreativitet
  • Beläget i hjärtat av Malmö, bredvid Lilla Torg

  • 5 minuter från Malmö Centralstation och 50 minuter från Köpenhamn

“First of all, let me give a big thank you for arranging a fantastic day for us at Forefront! Everyone was incredibly pleased and thought everything was great – from meeting room, atmosphere to the food. We had a great time!
I also want to say that I am really impressed with your way of working and how service minded you all are, whatever I asked for it was met with a smile and a feeling that everything could be arranged.”

Amalia Averkiou, Sales Manager Forefront Consulting

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Book your stay here

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.