Book your stay here

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.

ESS Group grundades år 2007 i samband med förvärvet av Ystad Saltsjöbad. En resa som har resulterat i 11 destinationer och 15 restauranger. Från Ystad Saltsjöbad, MJ’s och Villa Strandvägen i södra Sverige till Falkenberg Strandbad på västkusten, följt av Hotel Pigalle och Hotel Bellora i Göteborg, Steam Hotel vid Mälaren, Ellery Beach House på Lidingö i Stockholms skärgård och sist men inte minst, Jacy’z i Gårda i Göteborg. Kommande destinationer kommer att ligga ett stenkast från havet utanför Landskrona och i natursköna Härryda strax utanför Göteborg. Vi är också superstolta över att vara en del av klubbarna och restaurangerna Cheri-Lee, Port du Soleil, 8ight, Barabicu, Tranquilo, Zamenhof och Excet.

För ESS Group är långsiktighet allt, vi gör inga kortsiktiga affärer. Det är ett mind-set som genomsyrar allt vi gör. ESS group investerar strategiskt och kontinuerligt för att ständigt utveckla upplevelsen och våra teammedlemmar på destinationerna. Genom att göra detta blir vi intressanta långsiktigt. ESS Group är alltid ärliga i sin kommunikation med gästerna, både digitalt och i person. Genom att tänka och agera långsiktigt i allt vi gör skapar vi stamgäster, ambassadörer och relationer. Vårt löfte är att skapa stunder av lycka och värdeorden vi lever efter är proffsighet, passion och lekfullhet. För det är viktigt att ha kul!