Meetings with a love
for details

Trött på den gamla vanliga konferensupplevelsen? Vi tror på att göra saker lite annorlunda. Vi älskar detaljer och fokuserar på team work. Detta genomsyrar allt vi gör – från destinationerna vi skapar till hur vi ser på våra gäster och våra kollegor. Framförallt så märks detta på hur vi ser på möten och konferenser. Vi hoppas få välkomna dig till en eller flera av våra olika destinationer nedan.

We create destinations

Våra destinationer

Vill du kombinera en mötesdag med lite relax vid poolen? Behöver du ett intimt och exklusivt rum för det där styrelsemötet? Eller letar du kanske efter en unik och inspirerande plats för den årliga kick offen med 500 personer? Inga problem.

Jacy’z Hotel & Resort

GÖTEBORG

Falkenberg Strandbad

FALKENBERG

Ystad Saltsjöbad

YSTAD

Ellery Beach House

STOCKHOLM

Hotel Bellora

GÖTEBORG

Hotel Pigalle

GÖTEBORG

Villa Strandvägen

YSTAD

Maryhill Estate

Glumslöv

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.

ESS Företagspresentkort

Den perfekta gåvan för ditt team.

Presentkortet kan enkelt användas för alla våra 10 destinationer, resorts och hotell. Och det är giltigt i hela 3 år.

Kontakta oss

Har vi lyckats inspirera dig? Vi skulle vilja veta vad du tycker och finns här för att svara på dina frågor. Vi brinner för det vi gör och vill hjälpa till med allt vi kan. Slå oss en signal eller skicka ett mail! Är du intresserad av våran story eller letar du efter en specifik person på ESS Group? Klicka här för att läsa mer om oss.

ESS Group
Drakegatan 10
412 50 Göteborg

Vill du att vi kontaktar dig?

Vi (ESS Hotel Group AB) behandlar dina personuppgifter i tre (3) år i enlighet med vår personuppgiftspolicy, läs mer här: ESS Group – Privacy Policy

Book your stay here