ESS Företags-Presentkort

Årets julklapp för ditt team

Läs mer & köp presentkort

Den perfekta julklappen

Letar du efter den perfekta belöningen eller incitament för ditt team, medarbetare eller varför inte som en överraskning för dina allra bästa kunder? I år är ett speciellt år då Skatteverket verkligen har vaknat på rätt sida! Man har infört nya regler kring julgåvor som innebär att skattefriheten gäller upp till 1 450 kr per medarbetare (man får i år kombinera den s.k julgåvan, 450 kr, med en tillfällig skattefri gåva om 1000 kr). Du väljer naturligtvis summan och du gör det enkelt och snabbt med vårt formulär här nedan.

Presentkortet kan enkelt användas för alla våra 10 destinationer, resorts och hotell. Och det är giltigt i hela 3 år. Klassiska Ystad Saltsjöbad precis vid stranden, Steam Hotel med utsikt över Mälaren och en pool club på 7:e våningen, romantiska Hotel Pigalle i Göteborg, festliga och prisbelönta MJ’S i Malmö, 1500 m2 Retreat Club på Falkenberg Strandbad eller varför inte nya Ellery Beach House långt ut på vackra Lidingö med pooler överallt och 2 häftiga padelbanor. Med mera med mera.

Så här gör du

  1. I vår online-funktion kan du köpa upp till 10 st. presentkort direkt, bara klicka på den rosa knappen nedan. Vill du köpa fler än 10 stycken presentkort, då kan du fylla i formuläret här på sidan.
  2. Snabbt och enkelt kommer det sen en faktura till dig (Vid köp över 10 st).
  3. När du betalt så skickar vi dina beställda presentkort till dig utan extra kostnad. De är riktigt snygga faktiskt!
  4. Den som får presentkortet bokar sin upplevelse här på essgroup.se
  5. Presentkorten är gitliga i 3 år.
Betalkort
Fakturabetalning

Beställ presentkort här

Vi fakturerar endast belopp över 5000 kr.
Belopp under 5000 kr beställs direkt online här

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

De nya reglerna kring julgåvor

Så här skriver Skatteverket:
”Julgåvor till anställda är skattefria om värdet inte överstiger 450 kronor inklusive moms. MEN i och med den tillfälliga skattefriheten som gäller för gåvor till anställda till och med den 31 december 2020, kan man kombinera en julgåva ihop med den tillfälligt skattefria gåvan. Det innebär att värdet på exempelvis ett presentkort till anställda kan ha ett värde på 1 450 kr som beloppsgräns för att skattefrihet. OBS, arbetsgivaren måste ge gåvan till alla anställda eller till en större grupp av anställda för att reglerna om skattefrihet ska gälla.”

Mer från skatteverket

Frågor?

Inga problem, ring oss på 0775-553 553 så hjälper vi dig.