Experience Event 1

Följ med live!

Sändningen startar 08.00 onsdag 21 april

Welcome Friends of businESS!

Välkommen till ESS Groups första live-sända Experience Event. Är vi nervösa? Jajemen! Men på ett bra sätt. Vi ska lajv under nån timme försöka leverera en riktigt stark morgon fylld av musik och samtal med tre människor som har bra grejer att berätta om såväl hotell, upplevelser, kommunikation, marknadsföring, inställning och energi. Härligt att ni är här!

Vi går live onsdag 21 april kl 08.00. 

Vill du ställa en fråga till
Mariana, Fredrik eller Magnus?
Maila oss här så svarar vi!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Experience Event 1

THE SPEAKERS

Mariana Valderrama Gaete

Mariana har varit General Manager för Hotel Bellora och är den ledare inom ESS som lyckats skapa de högsta NMI (eNPS) siffrorna för sina team. Hur har hon gjort det och vad är hemligheten till att få människor att må bra på jobbet, engagera sig lite extra och samtidigt ha riktigt kul? Mariana berättar. Spännande med Mariana är att hon nu har en ny roll som Content Manager i ESS Marketing & E-com team. Och att hon är en grym DJ!

Fredrik Toreskog

Fredrik är Kommunikationsdirektör inom ESS men har också lyckats fylla ett Konserthus under sin pappaledighet, gjort 10 år på reklambyrå och varit VD inom entertainment-branschen. Finns det några hemligheter kring hur ESS Group marknadsför, kommunicerar och lanserar sina hotell? Hur gjorde man under lanseringen av Steam Hotel och Ellery Beach House? Fredrik lovar berätta men vill redan nu hälsa att allt handlar om teamet.

Magnus Helgesson

Enligt oss här på ESS så är Magnus en av Sveriges mest inspirerande entreprenörer. 1993 startade han den första restaurangen som sen skulle bli Harry’s kedjan. Magnus har skrivit böcker och är en mycket anlitad föreläsare inom coaching och entreprenörskap. Att bli sin egen mentala coach kommer Magnus lära oss allt om.

Kolla in Magnus här

2 för 1 erbjudande

Som tack för att du kollar så vill vi också ge dig vårt Experience-paket. Fyll i din mail här så kommer du få följande:

  • Unikt 2 för 1 erbjudande på några av våra hotellresorts – kan användas nu i vår!
  • Marianas spellista som du hör här under morgonen (perfekt för helgen)
  • Summering av Magnus, Marianas och Fredriks tips och råd

Vill du boka ett möte?

Vad kul, då har du kommit rätt! Vi är bra på möten och nu under det senaste året har vi också blivit bra på trygga sådana. Trygga, kreativa, viktiga och roliga. Sånt kan vi. Maila Marcus (det är han som leder sändningen här idag) så svarar han dig så fort vi är klara!

Marcus Wennergren
Business Opportunity Manager

ESS Group – vilka är vi?

Vi startade 2007 nere på Ystad Saltsjöbad med en tro på att skapa platser och destinationer som man vill återkomma till. I vår familj finns nu Falkenberg Strandbad, MJ’S, Steam Hotel, Hotel Pigalle, Bellora, Fyri Resort, Marienlyst och Ellery Beach House Och så bygger vi nytt i Göteborg just nu, JIMMY’Z Hotel heter det.

Vi tycker om upplevelser, mat, träning, musik, inredning, dryck och människor. Ja, så vi försöker bygga hotelldestinationer som har allt det där i sig. Som du vill återkomma till ofta. Varmt välkommen till oss!