FÝRI – Resort of Hemsedal

Välkommen till Fýri – Resort of Hemsedal, en helt unik resortupplevelse i livliga Hemsedal. En destination som lockar lika mycket sommar som vinter. Här finns en 1000 m2 pool club där fokus ligger på god mat och skön musik paketerat i en inbjudande miljö (öppnar augusti 2020), med pooler och solsängar, spännande restauranger, en playground med shuffleboard, biljard och bar, 144 hotellrum, lägenheter och möteslokaler för upp till 460 personer. En plats där livet är riktigt bra.

En plats att hänga på, året om

Fýri är ett stort resorthotell, men storleken definierar inte upplevelsen. Känslan här är varm och personlig, en plats dit man vill komma för att hänga med de man tycker om. Här kan man koppla av i utomhuspoolen, mingla i baren eller äta en riktigt god middag. Närheten till Norges fantastiska natur och aktiviteter som skidåkning, vandring, cykling och fiske, är bara en bonus. Det är en plats där natur och äventyr är utflykten och hotellet är tillflyktsorten för återhämtning och välbefinnande. Vi är redan förälskade i Fýri och hoppas att det ska bli en plats för dig att hänga på, med oss, vänner och alla de människor som ligger dig varmt om hjärtat.

Möten & Konferens på Fýri

Ta ditt nästa möte till nästa nivå på Fýri – ett helt nytt resorthotell i det livliga Hemsedal, där upplevelser och natur ligger i fokus. Hela året om.

Vi brinner för möten, och vi tror på att mötas i spännande och varma miljöer där du mår riktigt bra. Även om Hemsedal kan vara kallt är det alltid värme på Fýri, brasor som brinner, ombonade miljöer och varma leenden. Nu senast utsågs vårt systerhotell Pigalle till Sveriges bästa affärshotell och våra resorts Steam Hotel och Falkenberg Strandbad har prisats internationellt.

Med andra ord, du har kommit rätt om du funderar på att ta med kollegorna på ett möte, oavsett om ni är 400 personer eller bara du och chefen. Maila oss på länken nedan så lovar vi att komma tillbaka med ett fint öppningserbjudande.

  • 144 rum

  • 5 olika möteslokaler med plats för upp till 460 personer

  • Största möteslokalen håller upp till 300 personer

  • 1000 m2 spa club (öppnar augusti 2020)

  • 3 timmar från Oslo

  • Året runt-destination

  • Playground area

  • Mängder av aktiviteter (trail, Via Ferrata, cykling, fiske, vandring)

  • Restauranger och barer

“First of all, let me give a big thank you for arranging a fantastic day for us at Forefront! Everyone was incredibly pleased and thought everything was great – from meeting room, atmosphere to the food. We had a great time!
I also want to say that I am really impressed with your way of working and how service minded you all are, whatever I asked for it was met with a smile and a feeling that everything could be arranged.”

Amalia Averkiou, Sales Manager Forefront Consulting

Let’s Work Together

BLI EN DEL AV VÅR FAMILJ

Brinner du för att skapa stunder av lycka på jobbet? Vill du vara del av en stor familj där innovation, upplevelser och att få våra gäster att vilja komma tillbaka är högsta prioritet? Känner du för att vara med på en resa där målet alltid är att överträffa förväntningar och skapa individuella gästupplevelser i världsklass? Ser du dig själv som en passionerad, professionell och lekfull person? Svarat ja på allt? Perfekt!

Be a member
of great service

Du ger oss stil och kärlek, vi ger dig exklusivitet.

Ansök här

Ska vi bli bästa vänner? Ja tack! Klicka här.