Padel camp
Resorts
Padelpaketen

Welcome!

ESS ❤️ Padel

Yes! Du har fått den bästa febern av dem alla – padelfebern! Precis som vi.
Vi på ESS har alltid älskat träning, sport och nya vänner. Så när padeln kom till Sverige blev även vi frälsta. Så frälsta att på vår senaste resort Ellery så byggde vi egna padelbanor en välriktad bandeja till vänster om lobbyentrén. På Ystad Saltsjöbad är banorna klara sedan några år tillbaks och näst på tur står bygget av perfekta banor på Falkenberg Strandbad och Fyri i Hemsedal.

Vi vill skapa riktigt bra padelupplevelser för dig som gillar samma saker som vi. Padel är enkelt att komma igång med, det är socialt och spännande. Och i våra hotell- och resortmiljöer, där du också kan uppleva pooler, bra mat, dryck och perfekt service så hoppas vi att vi kan skapa roliga minnen och en ny sorts padelresa.

ESS stora padelsatsning består av två delar. Dels en camp som vi rullar på alla våra hotelldestinationer. Tre dagar fyllda av Americano, pooler, matcher, clinics, bubbel och god mat. Förutom en camp så har vi satt samman olika padelpaket du kan köpa oavsett tid på året. Du väljer mellan alla våra hotell och den stad som passar dig bäst.

See you at the court

Play trailer

Program och Padel Camp info

Ok, vi börjar med Padel camp. Vårt Padel Camp genomförs på alla våra hotell med start redan i sommar. Upplägget har både padel och andra upplevelser i sig. Du och en vän hänger med oss i tre dagar och ni väljer valfri resort. Vi fyller dagarna med Americano, god mat, pooler, träning, clinics och vänner. Du tar med dig din bästa vän och partner och så ses vi på banan (och i poolerna). Vilken resort passar dig, eller hänger du med på alla Padel Camps?

I premiärrundan av ESS Padel Camp så väljer vi att göra detta till endast ett Padel Camp för tjejer. Damerna först helt enkelt. Vill du inte vara med på Padel Camp? Inga problem, vi har här på sidan samlat padel-pool-resort-paket som du kan köpa året om.

Vi har tränare på plats som hjälper er med olika tips och trix.

Vi spelar Americano och partävling-och så hinner vi med massa annat trevligt också.

Du väljer nedan vilken resort du är intresserad av att genomföra Padel Camp på. Välkommen!

Nivåer
Program
Bra att veta

Kontakt & frågor

Ring oss på 0775-553 553 eller mail på friends@essgroup.se så hjälper vi dig med alla frågor du kan tänkas ha.

Vilken resort och Padel Camp väljer du?

Datum kommer i höst

Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad kallas ofta för Sveriges Resort No 1. Och med Österlen precis vid sidan av tillsammans med en strand och brygga så är vi benägna att hålla med.

LIDO Club & Spa är fyllt av varma pooler inne och ute och restaurangerna Gildas, Port och baren Nero har skyhöga ambitioner. Padelbanorna ligger bara 150 meter ifrån YSB och vi har bokat allihop.

Välkommen till Ystad Saltsjöbad och ESS Padel Travel Tour!

Läs mer & Boka!

22 – 24 juni

Ellery Beach House

Ellery Beach House är vår allra nyaste resort och du hittar oss längst ut på Elfviks Udde, Lidingö. Utsikten över hav och skog är fantastisk och Coco Beach Club är stället där du hänger i badrock och med bubbel.

4 pooler och en inredning som är varm och inspirerad av både 60- och 70-tal. Padelbanorna ligger precis bredvid entrén.

Varmt välkommen till Ellery Beach House!

Läs mer & Boka!

Datum kommer inom kort

Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad ligger vackert mitt på den 3 km långa Skrea strand, 1 timme från Göteborg.

Poolområdet som är 3000 m2 stort kallar vi för The Retreat Club och det är precis vad det är. Sommar året runt sa någon och vi håller med. Falkenberg Strandbad bjuder också på starka matupplevelser i restaurang Famille och Köket och den öppna brasan i Mirror Bar är mångas favorit. Padelbanorna ligger 300 meter härifrån och vi har 6 st till vårt förfogande under våra turneringsdagar.

Varmt välkommen till Falkenberg Strandbad!

Läs mer & Boka!

11 – 13 november

Steam Hotel

Steam Hotel, det 100 år gamla ångkraftverket som vi gjorde om till ny sorts energi. Pool cluben ligger på 7:e våningen med härlig utsikt över Mälaren och högst upp på 18:e hittar du roof top bar och restaurang Locavore.

Med sin industriromantiska stil och möjlighet till aktiviteter likt pingis, biljard, egen biograf, karaoke-rum och shuffle board så hoppas vi kunna charma er att uppleva mycket. Padelbanorna ligger 500 meter ifrån oss.

Varmt välkommen till Steam Hotel!

Läs mer & Boka!

Padel & Pool paket istället för turnering?

året runt Padel & hotel experiences

Du kanske inte är sugen på en turnering men du vill ändå spela padel, hänga i våra pool clubs, äta gott och ha trevligt? Ingen fara, varje resort har paket som du kan boka året om. Vi har samlat allt här så klicka dig vidare så lovar vi att du hittar något som passar dig.

Share this!